10
product-template-default,single,single-product,postid-19937,theme-stockholm,stockholm-core-2.4.3,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,select-child-theme-ver-,select-theme-ver-9.8,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,header_top_hide_on_mobile,,qode_menu_center,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

VERKKOKASSI – SATEENKAARI

13.90

Nämä kestävät, pestävät ja ihanan värikkäät Filt-verkkokassit valmistetaan sertifioidusta puuvillasta Ranskassa. Kassi on kätevä pitää aina mukana – se on kevyt ja mahtuu pieneen tilaan käsilaukkuun tai reppuun ja tarvittaessa verkkokassi venyy isoksi. Kassia voi käyttää myös monenlaisten tavaroiden säilyttämiseen.
Kädensijat ovat 23cm pitkät.
Voi pestä koneessa 30°C.
Jos haluat tilata vain verkkokassin – ei astioita – lähetämme sen kirjeenä, €4,50. Yhdessä kirjelähetyksessä voi lähettää max. kaksi verkkokassia.

 

Varasto loppu

Nämä verkkokassit valmistaa Filt-tekstiilitehdas Normandiassa, Ranskassa. Verkkokasseja on valmistettu siellä jo vuodesta 1860. Verkkokasseja käytettiin perinteisesti ostoskasseina, vihannesten ja hedelmien sekä muiden ruokatarvikkeiden kantamiseen torilta ja kaupasta, ennenkuin muovipussit keksittiin 1950-luvun loppupuolella. Filt-verkkokassit ovat hauskan näköisiä, kevyitä ja kestäviä. Kassi on kätevä pitää aina mukana yllätysten varalta! Verkkokassin sisällä olevassa tuotelapussa on kassin valmistajan etunimi.

Paino .070 kg (kilogramma)