10
product-template-default,single,single-product,postid-24964,theme-stockholm,stockholm-core-2.4.3,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,select-child-theme-ver-,select-theme-ver-9.8,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,header_top_hide_on_mobile,,qode_menu_center,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

TAGINE-PATA – MANGO

135.00

Tämä ajaton ja perinteinen marokkolainen tagine -pata on upea kivikeraaminen kannellinen astia! Se on samalla ruoanlaittajan luotettava pata sekä vuoka. Se on ilo silmälle ja herkulliset, mehevät uuniruoat hautuvat kannen alla. Ilman kantta astiaa voi käyttää uunivuokana tai ruoan tarjoiluun. Vahva lasitus tekee astiasta helposti puhdistuvan ja astian kauneus ilahduttaa kaikkia. Täydellinen kokin unelma!

 

Mitat: halkaisija 26,5cm, 22cm korkea kannen kanssa

 

Tilavuus: 1800ml (1,8L)

 

Vinkki: Vertaile näitä mittoja kotona olevien astioiden kokoihin. Se helpottaa valintaasi!

1 varastossa

Astiat ovat perinteistä käsityötä ja jokainen astia on ainutkertainen kuvioinniltaan; kahta täsmälleen samanlaista astiaa ei ole. Myös kuviot saattavat olla tummempia tai vaaleampia kuin kuvissa. Antamamme astioiden painot ovat viitteellisiä, astioiden painot voivat vaihdella. Ilmoitettu astioiden vetoisuus on mitattu niin, että astian yläreunaan jää noin sentin verran tyhjää.

Tämä astia on:

  • Käsintehty
  • Tarkoitettu ruoanlaittoon ja tarjoiluun
  • Keramiikka ei sisällä kadmiumia tai lyijyä.
  • Mikronkestävä
  • Uuninkestävä
  • Astianpesukoneenkestävä
Paino 2.5 kg (kilogramma)