10
product-template-default,single,single-product,postid-21938,theme-stockholm,stockholm-core-2.4.3,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,select-child-theme-ver-,select-theme-ver-9.8,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,header_top_hide_on_mobile,,qode_menu_center,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

PIIRAKKAVUOKA 1 – NORDIC METSÄ

55.00

Piirakkavuoka makeille ja suolaisille piirakoille! Vuoassa voi valmistaa uunikasvikset ja siitä voi tarjoilla esimerkiksi salaatin tai kahvipöydän herkut.

 

Ceramika Artystyczna -valmistajan kivikeraaminen uunivuoka on joka keittiössä ruoanvalmistajan ja leipojan unelma: se on kestävä, laadukas ja ajattoman kaunis. Mikä tärkeintä, se on erinomaisen lasituksen ansiosta erittäin helposti puhdistuva, joko käsinpestynä tai astianpesukoneessa. Kauneutensa ansiosta tämän uunivuoan voi nostaa suoraan uunista pöytään kaunistamaan niin arki- kuin juhlapöytää.

 

Mitat: Halkaisija 26,5cm, 5,5cm korkea

Vetoisuus: 1L

 

Vinkki: Vertaile näitä mittoja kotona olevien astioiden kokoihin. Se helpottaa valintaasi!

Varasto loppu

Kahteen kertaan poltetut astiat kestävät hyvin uunissa, mikrossa ja astianpesukoneessa. Varo kuitenkin suuria lämpötilavaihteluja. Älä nosta jääkaappikylmää astiaa kuumaan uuniin, vaan anna sen olla hetki huoneenlämmössä. Kun otat astian uunista, älä laske sitä suoraan kylmälle tasolle, vaan sujauta alle pannunalunen.

 

Astiat ovat perinteistä käsityötä ja jokainen astia on ainutkertainen kuvioinniltaan; kahta täsmälleen samanlaista astiaa ei ole. Myös kuviot saattavat olla tummempia tai vaaleampia kuin kuvissa. Antamamme astioiden painot ovat viitteellisiä, astioiden painot voivat vaihdella. Ilmoitettu astioiden vetoisuus on mitattu niin, että astian yläreunaan jää noin sentin verran tyhjää.

Tämä astia on:

  • Käsintehty
  • Tarkoitettu ruoanlaittoon ja tarjoiluun
  • Keramiikka ei sisällä kadmiumia tai lyijyä.
  • Mikronkestävä
  • Uuninkestävä
  • Astianpesukoneenkestävä

 

 

Paino 1.3 kg (kilogramma)