10
product-template-default,single,single-product,postid-16511,theme-stockholm,stockholm-core-2.4,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,select-child-theme-ver-,select-theme-ver-9.6,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,header_top_hide_on_mobile,,qode_menu_center,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

PIENI KANNELLINEN UUNIVUOKA – MERI

62.00

Tämä ajattoman tyylikäs kivikeraaminen kannellinen astia on ruoanlaittajan luotettava vuoka sekä pata. Se on ilo silmälle ja herkulliset, mehevät uuniruoat hautuvat kannen alla. Ilman kantta astiaa voi käyttää uunivuokana tai ruoan tarjoiluun. Vahva lasitus tekee astiasta helposti puhdistuvan ja astian kauneus ilahduttaa kaikkia. Täydellinen kokin unelma!

 

Mitat: 26cm pitkä, 20cm leveä, 12,5cm korkea kannen kanssa

 

Tilavuus: 900ml (9dl)

 

Vinkki: Vertaile näitä mittoja kotona olevien astioiden kokoihin. Se helpottaa valintaasi!

Varasto loppu

Astiat ovat perinteistä käsityötä ja jokainen astia on ainutkertainen kuvioinniltaan; kahta täsmälleen samanlaista astiaa ei ole. Myös kuviot saattavat olla tummempia tai vaaleampia kuin kuvissa. Antamamme astioiden painot ovat viitteellisiä, astioiden painot voivat vaihdella. Ilmoitettu astioiden vetoisuus on mitattu niin, että astian yläreunaan jää noin sentin verran tyhjää.

Tämä astia on:

  • Käsintehty
  • Tarkoitettu ruoanlaittoon ja tarjoiluun
  • Keramiikka ei sisällä kadmiumia tai lyijyä.
  • Mikronkestävä
  • Uuninkestävä
  • Astianpesukoneenkestävä
Paino 1.6 kg (kilogramma)