10
product-template-default,single,single-product,postid-20946,theme-stockholm,stockholm-core-2.4.3,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,select-child-theme-ver-,select-theme-ver-9.8,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,header_top_hide_on_mobile,,qode_menu_center,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

ÖLJY- JA ETIKKAPULLO 0,6L – VALKOINEN

45.00

Kivikeraamisessa pullossa säilyvät öljyt, etikat ja muut nesteet hyvinä pitkään. Kaikki pullot on lasitettu sisältä ja ulkopuolen lasitus vaihtelee. Kaatonokka tulee pullon mukana.

Mitat: 7 x 27cm

Vetoisuus: 0,6L

 

Vinkki: Vertaile näitä mittoja kotona olevien astioiden kokoihin. Se helpottaa valintaasi!

5 varastossa

Nämä viehättävät astiat valmistetaan käsin Ranskassa vuonna 1875 perustetussa Manufacture de Digoin-keramiikkatehtaassa Burgundissa. Astioiden valmistukseen käytetty savi sekoitetaan tehtaalla Ranskasta peräisin olevista luonnollisista materiaaleista. Keramiikka poltetaan 1250°C lämpötilassa.

Kivikeraamiset astiat sopivat hyvin ruoan valmistukseen ja säilytykseen. Kannut pitävät kylmät juomat viileinä pidempään kuin muista materiaaleista valmistetut kannut. Kivikeraamiset astiat myös estävät astiassa säilytettävän ruoan hajun leviämistä, siksi tehtaan valmistamat keraamiset pullot ja säilytyspurkit ovat myös pitkään olleet tislaamojen ja säilykkeiden valmistajien käytössä.

Valmistaja suosittelee laittamaan uunivuoan kylmään uuniin ja vasta sitten laittaman uunin päälle, maximi lämpötila 220°C. Varo kuitenkin suuria lämpötilan vaihteluja, kun otat kuuman astian uunista. Älä laske sitä suoraan kylmälle tasolle, vaan sujauta alle pannunalunen.

Tämä astia on:

  • Käsintehty Ranskassa
  • Lasitettu kokonaan kirkkaalla lasitteella, kokonaan himmeällä lasitteella tai molemmilla tai osa pinnasta on ilman lasitetta
  • Tarkoitettu ruoanlaittoon ja tarjoiluun
  • Uunivuoat ovat uuninkestäviä 220°C asti
  • Mikroaaltouunin kestäviä
  • Voi pestä astianpesukoneessa

 

 

 

 

Paino 0.810 kg (kilogramma)