10
product-template-default,single,single-product,postid-23699,theme-stockholm,stockholm-core-2.4.3,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,select-child-theme-ver-,select-theme-ver-9.8,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,header_top_hide_on_mobile,,qode_menu_center,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

MATALAREUNAINEN  UUNIVUOKA 2L – MERI

84.00

Tämä matalareunainen astia on monikäyttöinen, siinä voi leipoa suolaisen tai makean piirakan tai käyttää sitä tarjoiluun. Kaunis kuviointi tekee siitä ruokapöydän huomion keskipisteen!

 

Mitat: 33,5 cm pitkä x 26 cm leveä x 4 cm korkeat reunat

Tilavuus: 2000ml (2,0L)

 

Vinkki: Vertaile näitä mittoja kotona olevien astioiden kokoihin. Se helpottaa valintaasi!

1 varastossa

Kahteen kertaan poltetut astiat kestävät hyvin uunissa, mikrossa ja astianpesukoneessa. Varo kuitenkin suuria lämpötilavaihteluja. Älä nosta jääkaappikylmää astiaa kuumaan uuniin, vaan anna sen olla hetki huoneenlämmössä. Kun otat astian uunista, älä laske sitä suoraan kylmälle tasolle, vaan sujauta alle pannunalunen.

 

Astiat ovat perinteistä käsityötä ja jokainen astia on ainutkertainen kuvioinniltaan; kahta täsmälleen samanlaista astiaa ei ole. Myös kuviot saattavat olla tummempia tai vaaleampia kuin kuvissa. Antamamme astioiden painot ovat viitteellisiä, astioiden painot voivat vaihdella. Ilmoitettu astioiden vetoisuus on mitattu niin, että astian yläreunaan jää noin sentin verran tyhjää.

Tämä astia on:

  • Käsintehty
  • Tarkoitettu ruoanlaittoon ja tarjoiluun
  • Keramiikka ei sisällä kadmiumia tai lyijyä.
  • Mikronkestävä
  • Uuninkestävä
  • Astianpesukoneenkestävä
Paino 1.800 kg (kilogramma)