10
product-template-default,single,single-product,postid-16301,theme-stockholm,stockholm-core-2.1.5,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,select-child-theme-ver-,select-theme-ver-8.3,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,header_top_hide_on_mobile,,qode_menu_center,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

LAUTASLIINA – MINTUN VIHREÄ

12.50

Kaunis 100% pellavalautasliina tuo iloa vuosiksi! Esipesty ja laadukas lautasliina on ihanan kevyt ja mukavan pehmeä. Pellavalautasliinat sopivat arkeen ja juhlaan, erilaisilla taitoksilla ja pienillä lisäyksillä, käyttämällä esimerkiksi narua, nauhaa tai kukkia, yrttejä yms. niistä saa loihdittua pienellä vaivalla tilaisuuden kattaukseen haluttavan ilmeen. Valikoimassamme on tällä hetkellä viisi herkullista väriä. Minkälainen olisi kattaus, jossa lautasliinat olisivat kaikki eri väriset?

Mitat: 40cm x 40cm

 

3 varastossa

Categories: , Tag:

Helppohoitoinen, konepestävä lautasliina on valmistettu Puolalaisesta pellavakankaasta ja ommeltu myös Puolassa.

Pellavaliinat voi pestä pesukoneessa 40C lämpötilassa. Pesuaine, jossa on valkaisuainetta, ei sovi värillisille pellavatekstiileille. Pese pellavaliinat ensimmäisillä kerroilla erikseen jos mahdollista, sillä niistä saattaa irrota nukkaa. Pese myös tummat ja vaaleat värit erikseen. Pellavatekstiilit voi pestä myös käsin, mutta vältä tekstiilin kovaa vääntämistä.

Pellavatekstiilit kutistuvat 2-5% kuivuessaan ensimmäisten pesukertojen jälkeen. Niille ei suositella kuivaajaa, sillä se edistää tuotteen kutistumista. Jos kuitenkin kuivaat ne kuivaajassa, käytä matalaa lämpötilaa.

Jos haluat sileät liinat, silitä ne nurjalta puolelta mielellään vähän kosteana, käyttäen silitysraudan korkeinta lämpötilaa.

Paino .055 kg