10
product-template-default,single,single-product,postid-24987,theme-stockholm,stockholm-core-2.4.3,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,select-child-theme-ver-,select-theme-ver-9.8,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,header_top_hide_on_mobile,,qode_menu_center,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

LAURA TARJOILUASTIA ⌀20cm – LAULULINTU

42.00

Tämä upea ja harvinaisen muotoinen tarjoiluastia kaunistaa kattauksen ja tekee ruoan esillepanosta hauskempaa! 

 

Ceramika Artystyczna -valmistajan kivikeraaminen tarjoiluastia on joka keittiössä ruoanvalmistajan unelma: se on kestävä, laadukas ja ajattoman kaunis. Mikä tärkeintä, se on erinomaisen lasituksen ansiosta erittäin helposti puhdistuva, joko käsin pestynä tai astianpesukoneessa. Nämä persoonalliset käsin kuvioidut astiat sopivat kaunistamaan niin arki- kuin juhlahetkiä!

 

Mitat: Halkaisija 20 cm

 

Korkeus: 5cm

 

Vinkki: Vertaile näitä mittoja kotona olevien astioiden kokoihin. Se helpottaa valintaasi!

3 varastossa

Astiat ovat perinteistä käsityötä ja jokainen astia on ainutkertainen kuvioinniltaan; kahta täsmälleen samanlaista astiaa ei ole. Myös kuviot saattavat olla tummempia tai vaaleampia kuin kuvissa. Antamamme astioiden painot ovat viitteellisiä, astioiden painot voivat vaihdella. Ilmoitettu astioiden vetoisuus on mitattu niin, että astian yläreunaan jää noin sentin verran tyhjää.

Tämä astia on:

  • Käsintehty
  • Tarkoitettu ruoanlaittoon ja tarjoiluun
  • Keramiikka ei sisällä kadmiumia tai lyijyä.
  • Mikronkestävä
  • Uuninkestävä
  • Astianpesukoneenkestävä
Paino 0.550 kg (kilogramma)