10
product-template-default,single,single-product,postid-22548,theme-stockholm,stockholm-core-2.3.2,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,select-child-theme-ver-,select-theme-ver-9.6,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,header_top_hide_on_mobile,,qode_menu_center,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

KLASSINEN KULHO 2,5L – BLUE STAR

84.00

Tämä reilunkokoinen astia sopii mainiosti salaattikulhoksi tai tarjoiluastiaksi.

 

Ceramika Artystycznan valmistamat kivikeraamiset astiat ovat kuin unelma: ne ovat kauniita, kestäviä, laadukkaita ja ajattoman kauniita. Mikä tärkeintä, ne ovat erinomaisen lasituksen ansioista erittäin helposti puhdistuvia, käsinpestynä tai astianpesukoneessa. Tästä klassisesta kulhomuodosta on verkkokaupassamme saatavilla useita eri kokoja.

 

 

Mitat: Halkaisija 27,5 cm, 10,5 cm korkea

Vetoisuus: 2500ml (2,5L)

 

Vinkki: Vertaile näitä mittoja kotona olevien astioiden kokoihin. Se helpottaa valintaasi!

3 varastossa

Astiat ovat perinteistä käsityötä ja jokainen astia on ainutkertainen kuvioinniltaan; kahta täsmälleen samanlaista astiaa ei ole. Myös kuviot saattavat olla tummempia tai vaaleampia kuin kuvissa. Antamamme astioiden painot ovat viitteellisiä, astioiden painot voivat vaihdella. Ilmoitettu astioiden vetoisuus on mitattu niin, että astian yläreunaan jää noin sentin verran tyhjää.

Tämä astia on:

  • Käsintehty
  • Tarkoitettu ruoanlaittoon ja tarjoiluun
  • Keramiikka ei sisällä kadmiumia tai lyijyä.
  • Mikronkestävä
  • Uuninkestävä
  • Astianpesukoneenkestävä

 

Paino 1.800 kg (kilogramma)