10
product-template-default,single,single-product,postid-17455,theme-stockholm,stockholm-core-2.4.3,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,select-child-theme-ver-,select-theme-ver-9.8,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,header_top_hide_on_mobile,,qode_menu_center,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

KANNELLINEN PATA 1,75 L – IHANA AAMU

118.00

Tämä ajattoman tyylikäs kannellinen kivikeraaminen pata on ruoanlaittajan luottoastia keittiössä. Se on ilo silmälle ja herkulliset ja mehevät uuniruoat hautuvat kannen alla. Tämä uunipata sopii mainiosti myös pataleivän valmistukseen. Ilman kantta astiaa voi käyttää uunivuokana sekä tarjoiluun.

Vahva lasitus tekee astiasta helposti puhdistuvan ja astian kauneus ilahduttaa kaikkien mieltä.

 

Mitat: 25cm leveä kahvat mukaan lukien, 14cm korkea kannen kanssa

 

Tilavuus: 1750ml (1,75L)

 

Vinkki: Vertaile näitä mittoja kotona olevien astioiden kokoihin. Se helpottaa valintaasi!

2 varastossa

Astiat ovat perinteistä käsityötä ja jokainen astia on ainutkertainen kuvioinniltaan; kahta täsmälleen samanlaista astiaa ei ole. Myös kuviot saattavat olla tummempia tai vaaleampia kuin kuvissa. Antamamme astioiden painot ovat viitteellisiä, astioiden painot voivat vaihdella. Ilmoitettu astioiden vetoisuus on mitattu niin, että astian yläreunaan jää noin sentin verran tyhjää.

Tämä astia on:

  • Käsintehty
  • Tarkoitettu ruoanlaittoon ja tarjoiluun
  • Keramiikka ei sisällä kadmiumia tai lyijyä.
  • Mikronkestävä
  • Uuninkestävä
  • Astianpesukoneenkestävä
Paino 2.0 kg (kilogramma)