10
product-template-default,single,single-product,postid-20992,theme-stockholm,stockholm-core-2.4.3,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,select-child-theme-ver-,select-theme-ver-9.8,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,header_top_hide_on_mobile,,qode_menu_center,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

50’S KANNU 1L – CELADON

68.00

Kannun malli on Manufacture de Digoin-keramiikkatehtaan vintage-malli 1950-luvulta, otettu uudelleen valmistukseen. Kannun värinä on taianomainen sinivihreä céladon-väri.

Mitat: halkaisija 10cm, korkeus 23cm

Vetoisuus: 1L

 

Vinkki: Vertaile näitä mittoja kotona olevien astioiden kokoihin. Se helpottaa valintaasi!

Varasto loppu

Nämä viehättävät astiat valmistetaan käsin Ranskassa vuonna 1875 perustetussa Manufacture de Digoin-keramiikkatehtaassa Burgundissa. Astioiden valmistukseen käytetty savi sekoitetaan tehtaalla Ranskasta peräisin olevista luonnollisista materiaaleista. Keramiikka poltetaan 1250°C lämpötilassa.

Kivikeraamiset astiat sopivat hyvin ruoan valmistukseen ja säilytykseen. Kannut pitävät kylmät juomat viileinä pidempään kuin muista materiaaleista valmistetut kannut. Kivikeraamiset astiat myös estävät astiassa säilytettävän ruoan hajun leviämistä, siksi tehtaan valmistamat keraamiset pullot ja säilytyspurkit ovat myös pitkään olleet tislaamojen ja säilykkeiden valmistajien käytössä.

Valmistaja suosittelee laittamaan uunivuoan kylmään uuniin ja vasta sitten laittaman uunin päälle, maximi lämpötila 220°C. Varo kuitenkin suuria lämpötilan vaihteluja, kun otat kuuman astian uunista. Älä laske sitä suoraan kylmälle tasolle, vaan sujauta alle pannunalunen.

Tämä astia on:

  • Käsintehty Ranskassa
  • Lasitettu kokonaan kirkkaalla lasitteella, kokonaan himmeällä lasitteella tai molemmilla tai osa pinnasta on ilman lasitetta
  • Tarkoitettu ruoanlaittoon ja tarjoiluun
  • Uunivuoat ovat uuninkestäviä 220°C asti
  • Mikroaaltouunin kestäviä
  • Voi pestä astianpesukoneessa

 

 

 

Paino 0.850 kg (kilogramma)