Tilaus- ja toimitusehdot - Pieniastiakauppa
1244
page-template-default,page,page-id-1244,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.4,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Voit tilata tuotteita osoitteestamme kauppa@pieniastiakauppa.fi tai yhteydenottolomakkeen avulla joka löytyy “yhteystiedot sivulta.

Vastaamme sähköpostilla, jossa vahvistamme tilaamasi tuotteet, ilmoitamme toimituskulut sekä annamme maksutiedot tilauksen maksamista varten. Toimituskulut määräytyvät tilauskohtaisesti.

Tilatessasi astioita ainoa maksutapa on ennakkomaksu. Ennakkoon maksettaessa tuotteita pidetään varattuina 5 vrk laskun lähettämisestä, tämän jälkeen maksamaton tilaus peruuntuu. Kun olemme saaneet maksun tilillemme, postitamme tuotteet ja pyrimme mahdollisimman nopeaan toimitukseen!

Lähetämme paketit Postin välityksellä.

Pääasiassa toimitamme vain Suomeen, mutta mikäli haluat tilata tuotteita muihin maihin, ota yhteyttä yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse kauppa@pieniastiakauppa.fi.

Astioilla on 14 päivän palautusoikeus joka koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Astioissa olevat etiketit on oltava paikoillaan ja ehjät. Otathan meihin yhteyttä mielellään sähköpostitse halutessasi palauttaa / vaihtaa astian.

Palautuskulut ovat asiakkaan vastuulla. Pakkaathan astian samoihin materiaaleihin kuin missä sait sen. Laita paketin päälle yhteystietomme:

Pieni astiakauppa/Hietalahden kauppahalli
Lönnrotinkatu 34
00180 Helsinki

Liitä palautukseen vielä:

– nimesi
– osoitteesi sekä sähköpostiosoitteesi
– puhelin numerosi
– pankkitilinumerosi, jotta palautus voidaan maksaa

Kun olemme saaneet palautettavan tuotteen takaisin ja palautus on hyväksytty, maksamme tilauksen summan takaisin.

Jos huomaat paketin vahingoittuneen jo saadessasi sen Postista, tee vahinkoilmoitus Postiin.

Jos huomaat avatessasi pakettia, että tilaus on vahingoittunut, ilmoita siitä silloin meille.